De prille coöperatie Naturia, Het is een Eco Camping die op zijn 70 standplaatsen verschillende accommodaties aanbiedt (de uwe of de onze). Maar het is ook een laboratorium van overgangsprojecten op ecologisch, economisch, sociaal en cultureel gebied. De uitbaters, de bar, het terras en de winkel verwelkomen u met oprecht plezier.
Het landgoed strekt zich uit over 6 hectare puur natuur (inclusief 2 vijvers). In de buurt van Chimay, Virelles en de meren van Eau d'Heure, biedt de streek talrijke wandel- en fietstochten.  Naturia het is ver (van lawaai, drukte, vervuiling), en het is goed!
Laden is bezig...
Telefoon: +32 492 48.07.51 Mail: info@naturia-chimay.be

WANNEER er activiteiten zijn op het Chimay circuit (rally, bug-inn, etc ...), zijn grote afwijkingen te verwachten:

Komende van COUVIN: volg Virelles op de rotonde. Op het eerste kruispunt slaat u linksaf richting Chimay. In Chimay, volg Beaumont. Voor de Match shop links afslaan (N 593) richting Fourmies-Trélon-Momignies. Op de rotonde neemt u de tweede afslag, weer Trélon-Momignies-Fourmies. Rijd naar het dorp Salles. Bij de ingang van het dorp slaat u rechtsaf richting Beaumont-Robechies. Vervolgens neemt u de eerste straat links richting Bailièvre. Na de S van het kleine bos, links afslaan en de afdaling volgen. Je bent aangekomen.


- Komende van BEAUMONT: neem de richting van Robechies aan de blauwe brug (+/- 1,5 km voor Chimay). Eenmaal in het dorp Robechies volgt u de afdaling naar Bailièvre, wij bevinden ons onderaan aan de linkerkant.

Activiteiten

  • Ter plaatse:
    • Genieten van een drankje en een hapje met zicht op het water
    • Vissen
    • Winkel
    • Vrijetijdsactiviteiten: roeiboten, petanque, volleybal, knutselen, bibliotheek en spelotheek
  • In de buurt

Foto's en video's

NL